Print Shortlink

Fakta om Re:member kortet

remember-kredittkort-1

Kredittkortet re:member har i mange år vært det mest populære i Norge, og er fortsatt på topplistene den dag i dag. Det er et meget fleksibelt kort med fordeler på alle kanter, som ikke utpreger seg for noen spesiell type bruk, men som passer bra både til det ene og det andre. Det er først og fremst de romslige betingelsene som gjør re:member-kortet til et av landets absolutt beste kredittkort, men som kunde får man også tilgang til et omfattende belønningsprogram som blant annet gir deg rabatter når du handler.

Betingelser

Med et kredittkort fra Entercard og re:member kan du søke om en kredittgrense på inntil 150 000 kroner, noe som er mer enn de fleste andre banker vil tilby deg. Den effektive renten på 25,40 prosent er ikke nevneverdig lav, men helt vanlig i bransjen. Videre så har man hele 52 dager med rentefri nedbetaling, noe som absolutt er unikt for et norsk kredittkort, og følgelig meget gunstig for mange som ønsker å utsette betalingen. re:member har ingen skjulte gebyrer eller kostnader, og det koster ikke noe å verken bruke eller eie kortet. Unntaket er ved uttak i minibanker.

Fordeler og bonuser

Den største fordelen med et kredittkort som re:member er at det har gunstige betingelser og gir deg en høy kredittgrense. Her kan du bruke kortet lenge og mye, uten at det behøver å koste deg noe. I tillegg har det reiseforsikring inkludert, noe du kan spare omtrent en tusenlapp på dersom du sier opp den du har hos banken. I tillegg har selskapet bak re:member et omfattende nettverk av nettbutikker, der du kan handle til rabatterte priser. Hos enkelte butikker kan du spare så mye som 20 prosent bare ved å bruke re:member-kortet under betalingen!

Søke om re:member

Et kredittkort fra re:member søker du enkelt om via nettsidene til banken. Som regel får man svar innen kort tid, og maksimalt innen et par dager. Selskapet har også et eget system der du kan logge inn for å sjekke hvor mye du har brukt på kredittkortet, og for å se hvilke bonuser du har tjent inn. Bruker du BankID under søkeprosessen, så sørger du for at kredittkortet går i trykken umiddelbart, og deretter bør det ikke ta lange tiden før det ligger i postkassa. Les mer om Re:member kredittkort