Print Shortlink

4 kredittkort med lav rente

ikano

For enkelte er det viktigste med et kredittkort at det gir tilgang til bonuser og rabatter, mens andre igjen heller vil dra nytte av et kredittkort med lav rente. I disse moderne dager er nemlig ikke et kredittkort bare et kredittkort, men de har ulike funksjoner og fordeler som gjør at man må tilpasse kortet etter bruksområdene.

Her skal vi se nærmere på fire kredittkort som har den laveste renten på markedet, i stigende rekkefølge.

Santander Red

Kredittkortet Santander Red, for øvrig fra banken med samme navn, er det absolutt billigste på markedet når det kommer til lav rente. Det knuser andreplassen på listen med nesten 3 prosentpoeng! Den effektive renten for dette kortet er på kun 17,12 prosent, noe som er lavere enn mange nordmenn vil få dersom de søker om et forbrukslån. Med andre ord er dette et kredittkort som er meget godt egnet for å handle ting på avbetaling, enten det er snakk om ny sofa eller oppussing av loftstua.

Ikano Visa

Norges «nest billigste kredittkort», her Ikano Visa. Her er den effektive renten på 20,10 prosent, noe som også er relativt billig – i alle fall om man sammenligner med en rekke andre norske kredittkort der renten er på over 35 prosent. Kredittkortet tilbys av Ikano Bank, som faktisk er eid av samme familien som står bak det velkjente IKEA-konsernet. Her har man også 50 dager med rentefri nedbetaling, og følgelig kan det være et godt valg for deg som skal handle på avbetaling med kredittkort.

American Express Card

Når renten stiger over 20 prosent, så ligger kredittkorttilbyderne hakk i hæl. Med en effektiv rente på 20,80 prosent er American Express Card et av de rimeligste kredittkortene du får tak i, i alle fall med tanke på renten. Her har du dessuten ubegrenset med kreditt, noe som betyr at man virkelig kan slå seg løs med et kredittkort som passer utmerket til de store oppgavene. Her kan man faktisk kjøpe seg ny bil eller båt på kredittkortet, og renten vil uansett ikke drepe deg under avbetalingen.

Billigerekredittkort.no

Billigerekredittkort.no:Kredittkort er ikke et kredittkort, men en sammenligningsportal for de ulike kredittkortene som tilbys i Norge. Nettsiden har en oversikt overde fleste kredittkort i Norge og du kan enkelt plukke ut og sortere dem som har lavest rente. Kortene kan sorteres etter blant annet maksimalt lånebeløp, effektiv rente og aldersgrense.

ya

yA kredittkort

Sist på denne topp 4-listen over kredittkort med lav rente, finner vi kredittkortet fra yA Bank. Banken har blitt kjent for sine gunstige forbrukslån, men har også med sitt yA kredittkort et godt tilbud til deg. Den effektive renten på 20,98 prosent er absolutt konkurransedyktig, samtidig som hele kortet er blottet for gebyrer. Med en rentefri periode på 50 dager kan du dessuten ta deg frihet til å utsette betalingen med nesten to måneder uten at det behøver å koste deg noe ekstra. Et absolutt godkjent kredittkort!