Print Shortlink

4 lånemeglere innen forbrukslån

forbrukslån meglere

En lånemegler – ofte også omtalt som låneformidler eller låneagent – er et mellomledd mellom deg og banken i søkeprosessen av et forbrukslån. Du sender inn din søknad til lånemegleren, som deretter videreformidler den til sine samarbeidende banker. I retur får du flere, uforpliktende tilbud, slik at du kan velge og vrake mellom de lånene og plukke deg ut det du synes har best betingelser. Herunder anbefaler vi fire slike lånemeglere.

Lendo

Lendo er kanskje den største lånemegleren på markedet. I flere år har de hjulpet flere tusentalls nordmenn til å skaffe seg et forbrukslån. Det beste med Lendo er at det kun tar et par minutter å fylle ut søknaden, og ofte tar det ikke mye lenger tid før den er innvilget heller. Det gjør at man sparer tid og penger, og kan velge og vrake i tilbud fra flere av landets største banker.

Lendo er en tjeneste som er eid av Schibsted, landets største mediekonsern. De samarbeider med kjente banker som GE Money Bank, OPP Finans, yA Bank, Ikano Bank og så videre. Totalt kan du få over ti forskjellige lånetilbud, der gjennomsnittsrenten for de fleste kunder er på lave 16,84%. Maksimalt kan du søke om et lån på kr. 350 000, og bruke hele 12 år på å betale ned lånet. Husk at alle tilbudene er uforpliktende, og du er ikke nødt til å takke ja til noen!

skalafinans

Skala Finans

Skala Finans er også en av de mer populære lånemeglerne i landet. Her kan du søke om å låne opptil kr. 350 000, og bestemmer helt selv hva du vil bruke pengene på. Ingen sikkerhet er nødvendig, noe som betyr at det er svært enkelt å søke om et slikt forbrukslån. Søkeprosessen er dessuten svært enkel, og det tar sjeldent veldig mange timene før lånetilbudene dukker opp i postkassa di. Skala Finans samarbeider med de tre storbankene BB Finans, SVEA og Collector.

Den nominelle renten kan være så lav som 7,9% når du søker om et forbrukslån via Skala Finans. Den fastsettes individuelt etter en kredittsjekk av søkeren, og vil naturligvis variere fra bank til bank. Uansett anbefaler vi alltid at man slenger inn en søknad hos flere lånemeglere, slik at du kan se hvordan kostnadene vil variere fra de ulike bankene. Alle tilbudene fra SVEA Finans er uforpliktende, så du er ikke nødt til å takke ja til noe lån selv om sender inn en søknad.

Billigeforbrukslån.no

Billigeforbrukslån.no – lån uten sikkerhet er ingen lånemegler, men en nettside som gir deg oversikt over både lånemeglere og de fleste typer forbrukslån i Norge. Gjennom siden kan du enkelt sammenligne de forskjellige aktørene og sammenligne de uliek lånene basert på effektiv rente, beløp, løpetid og forskjellige krav.

Noen av lånene du kan sammenligne inkluderer Lendo, Centum Finans, GE Money Bank, Sparebank 1, Norwegian, Leasy og Thorn.

Centum Finans

Når du sender inn søknaden din til lånemegleren Centum Finans, så vil de nærmest garantere deg at du får et forbrukslån. Søknaden din videresendes til syv av landets største banker, inkludert Collector, SVEA Finans, Santander, GE Money Bank og yA Bank. Samtlige av disse er kjente for å presse renten til bristepunktet, og man kan få en nominell rente så lav som 7,9% ved å søke om et forbrukslån via Centum Finans.

Den maksimale lånesummen man kan søke om, er kr. 360 000. Effektiv rente starter allerede på 8,6%, og man kan bruke hele 15 år på å betale ned gjelden. Uansett hvilken bank du får lån hos via Centum, så er lånet uten sikkerhet og du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Dessuten får du svar på søknaden umiddelbart, og dersom du bruker BankID som identifisering, vil det ikke ta lange tiden før du har pengene på konto.

Direkte24

Direkte24 er den siste lånemegleren vi skal anbefale i denne artikkelen. Som navnet skulle tilsi, så er det snakk om at man kan søke om forbrukslån direkte via nettet – tjuefire timer i døgnet. Det er tydelig at dette er noe kundene setter pris på, for Direkte24 har drevet med låneformidling i hele 27 år! Forbrukslån uten sikkerhet er hovedfokuset, og kanskje det du er mest interessert i. Sender du inn søknaden din til Direkte24, så blir den videreformidler til syv av landets største banker.

Det inkluderer Bank Norwegian, DNB, GE Money Bank, Collector, Ekspress Bank, Santander og yA Bank. Alle disse er rimelig store på norske forbrukslån, og kan totalt tilby deg hele kr. 350 000 i lånesum. Den effektive renten ligger på gjennomsnittlige 17,9%, noe som skulle være i tråd med de fleste andre konkurrenter på markedet. Direkte24 bruker du dersom du vil ha en effektiv og enkel lånesøknad.